Shop Mobile More Submit  Join Login
Firefox starter - Fennekin by Lahara Firefox starter - Fennekin by Lahara
Hogy én annak idején milyen sokszor rajzoltam Pokemont! Sőt, az első 27-et még még pár másikat megcsináltam agyagból, és temperával kifestettem. Hány éve is volt az? (12...)
Most feljöttem Devire, és elárasztottak mindent az új game karakterei. Életemben nem játszottam a játékkal, csak az animét ismertem, azt sem végig, mert egy idő után unalmassá vált. De ez a róka olyan cuki. *___*
(De azért örülnék, ha nem a pokémonok és pónik uralnák a főoldalt.)
Add a Comment:
 
:iconpesztike99:
pesztike99 Featured By Owner Jan 18, 2013
Jaj, ez nagyon aranyos lett! ^-^
imádoooom :heart:
Reply
:iconorsholya:
orsholya Featured By Owner Jan 10, 2013  Student Digital Artist
:D Meglepett, hogy lerajzoltad Fennekint. :D (iszonyat cukkor *-*)
A mi időnkben még 150 pokémon volt, az volt a szép élet.. nem 649+n. Manapság már csak egyre több bőrt akarnak lehúzni arról a bizonyos lerágott csontról. Én imádom a pokémonokat, sőt majdnem mindnek tudom is a nevét, típusét stb, viszont eléggé elcsépelt már. :D Én az animét régen feladtam már, mert az hogy Ash/Satoshi sehova se nő így.. 15 év után kicsit bizarr, és még a céljához sem képes felérni, mert abszolút semmit nem tud sem a típus előnyökről, sem a fejlesztés csodájáról és előnyéről. :D (pónikat is szeretem és nézem is, de az is csak egy remake :D)
Fennekin viszont vitathatatlanul édes és végre a tűz típus és a róka alakja starterhez méltó helyet kapott ebben a világban. :D
Reply
:iconfarcrydreamer:
FarCryDreamer Featured By Owner Jan 9, 2013  Hobbyist General Artist
She's got that Fox and the Hound "Vixie's Sweet Smile" thing going on. :heart:
Reply
:iconcaptainprower:
CaptainPrower Featured By Owner Jan 8, 2013  Hobbyist Writer
Itt van a [majdnem] 20 éves Pokemon!
Reply
:iconcsodaaut:
Csodaaut Featured By Owner Jan 8, 2013  Hobbyist Digital Artist
A Pokémon-ról kapcsolatban van még néhány tudnivaló... Hát ebben az animációs alkotásban igen sok agressziót tartalmaznak, amelyben mégis nagyon sok a durva harci jelenet, és ezért emiatt lelkiismeretes szülők nemigen örülnek neki, hogyha gyermekük Pokémon animét néz.
Reply
:iconlahara:
Lahara Featured By Owner Jan 8, 2013  Professional Traditional Artist
Nekem más a véleményem. A Pokémon egy kodomo anime, vagyis kifejezetten gyermekek számára készült. Persze nem óvodásoknak, hanem nyolc éven felülieknek. És szerintem az ebben található "agresszió" nem befolyásol senkit sem károsan, mivel eleve nem létező állatokról van szó, tehát nem zebra vagy víziló, hanem kitalált lényekről. És ráadásul senki sem sérül meg halálosan, szóval nem gáz.
A lelkiismeretes szülők jobban teszik, ha az olyan semmitmondó és idétlen, ledegradáló műsorokat kerülik, mint a BebeTV vagy a Teletubbies.
Reply
:iconcsodaaut:
Csodaaut Featured By Owner Jan 8, 2013  Hobbyist Digital Artist
Azt én is tudom, hogy az állatmesékben van egy olyan, úgynevezett képzelt lények, mint Pom-Pomnál. Abban a mesében(amit most említek) például van egy lény vagy madár, akit úgy hívtak, hogy Gombóc Artúr, a dagadt madár. Az a csokoládéevő. Ő nagyon keményen összeszorított csőrrel fogyókúrázik, nem is eszi semmit, de csak a csokoládét. Attól még jobban elhízik, meg hogy dagad és nem tud repülni szegény.
Reply
:iconlahara:
Lahara Featured By Owner Jan 8, 2013  Professional Traditional Artist
Az más dolog. Gombóc Artúr emberi mivolttal felruházott madár. Tehát akár ember is lehetne. De a pokémonok olyan állatok, amiket szándékosan a harcra hoztak létre. De a gyerek tudja, hogy ez nem a valóság. Sok felnőtt nincs tisztában azzal, hogy a gyerek, attól, hogy gyerek, nem ostoba, és itt kezdődnek a gondok. Ezért van (12)-es karika minden olyan műsoron is, ahol az oroszlán megeszi a zebrát. Mert, jajj, nehogy ez kárt tegyen a gyerek lelkében!
Reply
:iconcsodaaut:
Csodaaut Featured By Owner Jan 9, 2013  Hobbyist Digital Artist
jól van. Igazad is van. Csak egy kicsit óvakodni kellene neki az erőszaktól is.
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
January 8, 2013
Image Size
445 KB
Resolution
692×972
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
403
Favourites
65 (who?)
Comments
9
×